Spring naar de inhoud

Herstellingen

uw fiets degelijk hersteld voor een eerlijke prijs

meer dan 10 jaar ervaring – specialiteit elektrische fietsen

Bij ons kan je terecht voor herstellingen van ALLE TYPES en ALLE MERKEN fietsenook fietsen die niet bij ons werden aangekocht.

Voor alle herstellingen wordt zoveel mogelijk vooraf een prijsindicatie gegeven zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor herstellingen baseren wij ons op de voor de fietsindustrie vastgelegde BOVAG werkplaatstijden. Blijkt tijdens het werk dat de herstelling veel duurder wordt dan afgesproken, of wanneer extra werk nodig blijkt, wordt steeds eerst het akkoord van de klant gevraagd.

Alle reparaties worden met de meeste zorg uitgevoerd. Wij gebruiken enkel nieuwe kwaliteitsonderdelen en beschikken over alle nodige gereedschappen om elke herstelling uit te voeren zoals voorgeschreven door de fabrikant. Bent U niet tevreden over een herstelling, aarzel dan zeker niet om terug langs te komen. Wij doen dan al het nodige om het probleem zonder extra kosten voor u op te lossen. 

Ook B-merken fietsen (de zogenaamde branchevreemde/supermarkt fietsen) zijn welkom bij de Versnelling. Hou er wel rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om (snel) de juiste onderdelen voor deze fietsen te vinden. Hierdoor kan het gebeuren dat u uw fiets langer zal moeten missen, een herstelling duurder wordt dan onze normale tarieven, of dat het in uitzonderlijke gevallen zelfs onmogelijk zal blijken om de fiets te herstellen.

Opgelet ! Voor elektrische fietsen die niet bij ons werden aangekocht kunnen wij geen herstellingen uitvoeren aan het elektrische gedeelte. Meer en meer e-bike merken kunnen enkel onderhouden worden door erkende dealers die beschikken over een computerlicentie voor dat merk. Voor deze fietsen kan u wel bij ons terecht voor alle andere herstellingen zoals banden, remmen, verlichting, …. maar voor problemen met de motor en bediening moeten wij u spijtig genoeg doorverwijzen naar een dealer van het desbetreffende merk.